57
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- φυτικό βούτυρο 0.75 πκτ
- γάλα 8 ποτ
- σιμιγδάλι ψιλό 1.25 ποτ
- βανίλια 5 τμχ
- ζάχαρη 3 ποτ
- αυγά 6 τμχ
- φρέσκο βούτυρο 4 κσ
- ζάχαρη 3 ποτ
- λεμόνι 1 τμχ
Πρόκειται για τη μακράν καλύτερη συνταγή γαλακτομπούρεκου. Για άγνωστο λόγο η μητέρα μου, από την οποία και την "αντέγραψα", την έχει σημειωμένη σε ένα παμπάλαιο τετράδιο ως "γαλακτομπούρεκο αιγινίτικο", εξ ου και ο τίτλος!...
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com