101
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 450 γρ
- βούτυρο αγελάδος 300 γρ
- γάλα φρέσκο 700 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
- κορν φλάουρ 80 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- ζάχαρη 650 γρ
- γλυκόζη 80 γρ
- ροδόνερο 30 γρ
Υλικά
450 γρ. φύλλο κανταΐφι (1 πακέτο)
300 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο
φιστίκια Αιγίνης, τριμμένα για το πασπάλισμα
Κρέμα
700 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
80 γρ. κορν φλάουρ
100 γρ. ζάχαρη
Σιρόπι
650 γρ. ζάχαρη
480 γρ. νερό
80 γρ. γλυκόζη
30 γρ. ροδόνερο ή πορτοκαλόνερο (ανθόνερο)
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com