369
Υλικά
- φύλλο Βηρυτού 300 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- σιμιγδάλι 1 φλ
- βανίλια 2 τμχ
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη 1.5 κούπα/ες
- γλυκόζη 1 κσ
Υλικά για ένα ταψάκι 24-26 εκατοστά 300 γραμμάρια φύλλο κρούστας τύπου Βηρυτού η φρέσκο από τα καταστήματα που φτιάχνουν τέτοιου είδους φύλλα 250 γραμμάρια βούτυρο Γάλακτος ένα κουτί γάλα ζαχαρούχο τρία κουτιά του γάλακτος νερό μια κούπα τσαγιού σιμιγδάλι ,ότι σιμιγδάλι έχετε 2 βανίλιες 3 αυγά χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια λίγη κανέλα για το πασπάλισμα Σιρόπι 1 ,5 κούπα ζάχαρη 1,5 κούπα νερό 1 κουταλιά σούπας γλυκόζη, μια κούπα από σιρόπι γλυκού περγαμόντο αν έχετε
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com