by admin

Γαλέος και Σκορδαλιά !!!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ξεπαγώνω σε θερμοκρασία δωματίου πλένω και στραγγίζω τον ψάρι .Αλευρώνω τον γαλέο με ανάμεικτο αλεύρι κίτρινο χωριάτικο & καλαμποκάλευρο και τηγανίζω σε μπόλικο καλαμποκέλαιο .
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: σκορδαλιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mageirikikaisintages.blogspot.com