101
Υλικά
- γαλέος 800 γρ
- γιαούρτι 1.5 φλ
- κουρκουμάς 1 κγ
- πιπεριές τσίλι 2 τμχ
- τζίντζερ 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- πάπρικα 1 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- garam masala 1 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- κόλιαντρο 2 κσ
- πατάτες 1 κιλ
- γάλα 250 ml
- μανιτάρια 250 γρ
- πάπρικα 1 κγ
- τζίντζερ 0.5 κγ
- μαϊντανός 0.5 χούφτ
Για κάποιον ο οποίος ασχολείται με τη μαγειρική και του αρέσει να πειραματίζεται, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να συνδυάζει επιρροές από διαφορετικές κουζίνες και τεχνικές και να παράγει ένα πρωτότυπο και νόστιμο αποτέλεσμα! Μια τέτοια είναι και η σημερινή μας συνταγή. Ένας συνδυασμός μιας ινδικής συνταγής για ψάρι με έναν λίγο πιο ιδιαίτερο πουρέ πατάτας που φυσικά ουδεμία σχέση έχει με την Ινδία!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com