by admin

ΓΑΛΕΟΣ ΜΕ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τι καλό σας έχουμε σήμερα; Ψαράκι, αλλά σε μια εκδοχή από την Κίνα! Κίνα λέμε, αλλά ο γαλέος είναι (κατά τον ψαρά) ελληνικός και χρησιμοποιήσαμε και λίγο κορεάτικο gochujang, την πάστα καυτερής πιπεριάς που χρησιμοποιείται κατά κόρον στην κουζίνα της Κορέας και που θα τη βρείτε φυσικά σε κατάστημα με ασιατικά προϊόντα! Αυτό που έχει σημασία πάντως, είναι ότι το πιάτο μας είναι πεντανόστιμο (και λίγο καυτερό) και ελαφρύ, καθώς το ψάρι γίνεται στον ατμό και η σάλτσα απλώς περιέχει λίγη ζάχαρη. Μπορείτε έτσι να έχετε έτοιμο ένα υγιεινό γεύμα σε 10'! Εύκολα, γρήγορα και εξωτικά!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com