83
Ένα εύκολο πιάτο για όσους αγαπούν το ψάρι και το σκόρδο! Αφιερωμένο στο τερατάκι μου, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Χρόνος ετοιμασίας 20-25′Υλικά:για 4 άτομα4 φέτες γαλέο (κατεψυγμένο)αλεύριαλάτιελαιόλαδο για το τηγάνισμα3-4 καρόταΓια την σκορδαλιά:4-5 πατάτες4 σκελίδες σκόρδο1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδολεμόνιαλάτι1 κ. σ. ξύδιΕκτέλεση:κύρια πιάτα, τηγανητά, ψάρι
Διάβασε τη συνταγή στο asteromases.com