59
Όπως έχω γράψει και σε παλιότερη ανάρτηση Galette είναι ένα είδος τάρτας ανοιχτής η οποία δεν είναι απαραίτητο να ψηθεί σε ταρτιέρα, μπορούμε να την ψήσουμε πάνω σε λαμαρίνα στρωμένη με χαρτί ψησίματος.Η ζύμη της συνήθως είναι ίδια με αυτή της τάρτας γεμίζεται αφήνοντας ένα κενό γύρω γύρω το οποίο θα διπλωθεί προς τα μέσα κλείνοντας τη γέμιση. Η γέμιση μπορεί να είναι γλυκιά ή αρμυρή.Αυτή που σήμερα γράφω έγινε με ζύμη ψωμιού με προζύμι, γιατί όταν κάνεις “κακές” παρέες θέλεις να δοκιμάσεις τις προτάσεις τους, άλλωστε και αυτές οι παρέες έχουν δοκιμάσει δικές μου προτάσεις.Έτσι ότ
Διάβασε τη συνταγή στο asproylas.gr