by admin

Γαλοπούλα φιλέτο με κάστανα, κουκουνάρι και σταφίδες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εκτέλεση:  Βάζουμε στο μάτι της κουζίνας ένα μεγάλο τηγάνι με το σογιέλαιο και σοτάρουμε τα φιλέτα της γαλοπούλας από όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε ταψί του φούρνου και τα ψήνουμε στους 220 βαθμούς C για 15 περίπου λεπτά. Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο, τα αλατοπιπερώνουμε. Δεν ρίχνουμε το αλάτι από την αρχή, για να μη σκληραίνουν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesmamas.com
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: γαλοπούλα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagesmamas.com