64
Υλικά
- ρύζι 4 ποτ
- γαλοπούλα 1 κιλ
- ξερά βερίκοκα 250 γρ
- ξερά δαμάσκηνα 100 γρ
- μανιτάρια 300 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- κουκουνάρι 30 γρ
- βούτυρο 3 κγ
- φιδές 4 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μπαχάρι -
- σιναπόσπορος 1 κγ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- κρασί 1 ποτ
Υλικά 4-5 ποτήρια ρύζι 1 κιλό γαλοπούλα 250 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα 100 γρ. αποξηραμένα δαμάσκηνα 300 γρ. μανιτάρια 250 γρ. κρέμα γάλακτος 30 γρ. κουκουνάρι 3-4 κουταλάκια βούτυρο, 2 κουταλάκια saffron 4 κουταλιές φιδέ 2-3 σκελίδες σκόρδο Αλάτι (κατά βούληση) Πιπέρι (κατά βούληση) Μπαχάρι σε κόκκους (αρκετό) 1 κουταλάκι σινάπι 1 κεσέ γιαούρτι 1 νεροπότηρο κρασί
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr