69
Υλικά
- κόλιαντρο 50 γρ
- καρδάμωμο 50 γρ
- κύμινο 50 γρ
- μαύρο πιπέρι 25 γρ
- γαρύφαλλο 5 τμχ
- κανέλα 1 τμχ
- μοσχοκάρυδο 0.5 τμχ
- δαφνόφυλλα 4 τμχ
Το garam masala (γκαράμ μαζάλα), ειναι ενα μιγμα μπαχαρικων, που καταγεται απο την ινδικη κουζινα. Πραγματι, στα Χιντι, garam σημαινει ζεστο και masala μιγμα, δηλαδη ζεστο ή καυτο μπαχαρικο, με την εννοια του πικαντικου, αλλα και με την εννοια της θαλπωρης. Δεν υπαρχει συγκεκριμενη συνταγη για το garam masala, και η συσταση του διαφερει απο περιοχη σε περιοχη...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com