277
Υλικά
- συκωταριά 1 τμχ
- έντερα αρνίσια 1 τμχ
- σκόρδο 5 σκελ
- λεμόνι 2 τμχ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ κρασ
Τα γαρδουμπάκια είναι ένας πολύ ωραίος, πικάντικος μεζές, που γίνεται από εντόσθια αρνιού ή κατσικιού. Μπορούμε να τα απολαύσουμε όλο το χρόνο, αλλά συνηθίζεται να τα φτιάχνουμε περισσότερο το Μεγάλο Σάββατο μαζί με τη μαγειρίτσα . Αξίζει τον κόπο να τα φτιάξουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com