70
Σουβλάκια γαρίδας με σκόρδο και θυμάρι.Περνάμε της γαρίδες σε ξυλάκια για σουβλάκι.Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.Αλείφουμε τις γαρίδες με τη σάλτσα και τις αφήνουμε για τουλάχιστο μισή ώρα στο ψυγείο. Τις ψήνουμε στη σχάρα για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστές.Μπορείτε να φτιάξετε έξτρα σαλτσούλα για να συνοδέψετε τις γαριδούλες. 246,5 θερμίδες , 4 υδατάνθρακες
Διάβασε τη συνταγή στο lightsintages.blogspot.com