57
Θα χρειαστείτε:1 κιλό γαρίδες (προτιμούμε όχι προψημένες) 1 τενεκεδάκι γάλα καρύδας1 ώριμη ντομάτα σε λεπτές φέτες κύμινο (αρτυσιά) ελαιόλαδολίγο αλάτι Διαδικασία: Βάζετε τις γαρίδες σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με πολύ λίγο λάδι, μέχρι να κοκκινίσουν και να "σγουρώσουν". Τις αφαιρείτε από το τηγάνι, στο οποίο προσθέτετε ακόμα ελάχιστο λάδι (1 κουταλιά σούπας), αφήνετε για 1', προσθέτετε μπόοοοολικο κύμινο (μεν το λυπηθείτε) και αφήνετε για 1' να βγάλει το άρωμα του, προσθέτετε τη ντομάτα και αφήνετε για άλλο 1' και τέλος προσθέτετε το γάλα καρύδας και το αλάτι.
Διάβασε τη συνταγή στο istomageiremata.blogspot.com