82
Οι Ιταλοί μάγειρες στις Ηνωμένες Πολιτείες αντάλλαξαν τις γαρίδες με scampi, αλλά κράτησαν και τα δύο ονόματα. Έτσι γεννήθηκε το πιάτο, μαζί με αναπόφευκτες παραλλαγές.Αυτή η κλασική συνταγή φτιάχνει μια απλή σάλτσα σκόρδου, λευκού κρασιού και βουτύρου που ταιριάζει πολύ με ένα σωρό ζυμαρικά ή με ένα κομμάτι ψωμιού κρούστας. Όπως και να φτιάξετε το πιάτο, μόλις προστεθούν οι γαρίδες στο τηγάνι.
Διάβασε τη συνταγή στο desserttalking.blogspot.com