74
Υλικά
- σκόρδο 3 σκελ
- ασκαλώνια 5 τμχ
- φιστίκι 100 γρ
- τόφου 100 γρ
- φασόλια σόγιας 500 γρ
- πράσα 3 φύλλα
- λάϊμ 2 τμχ
- γαρίδες 400 γρ
- μαύρο πιπέρι -
- ζυμαρικά 200 γρ
- λάδι 100 ml
- γαρίδες 50 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ξύδι 30 ml
- ζάχαρη 30 γρ
- σάλτσα σόγιας 30 ml
- τσίλι -
- σως ψαριού 30 γρ
Υλικά 3 σκελίδες σκόρδο 5 ασκαλώνια 100 γρ. καβουρντισμένα και αλατισμένα φιστίκια 100 γρ. τοφού (σφικτό) 500 γρ. βλαστάρια φασολιών σόγιας 3 μεγάλα πράσινα φύλλα πράσο 2 λάιμ 400 γρ. γαρίδες 30 γρ. σάλτσα ψαριού φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι 200 γρ. ζυμαρικά ρυζιού 100 ml. λάδι 50 γρ. αποξηραμένες γαρίδες...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr