76
Υλικά
- ντομάτα 400 γρ
- ντοματίνια 8 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- κόλιανδρο 1 χούφτ
- φέτα 150 γρ
- λευκό κρασί 100 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
Η συνταγή είναι απλή και γρήγορη και ταιριάζει τόσο σαν πρώτο πιάτο για στεγνό δεύτερο, ψάρι ή και κρέας, όσο και για συνοδευτικός μεζές στο ούζο. Η τελική μάλιστα απόλαυση εστιάζεται στην αναπόφευκτη παπάρα στη δεμένη σάλτσα, μια και η φέτα δεν έχει διαλυθεί μέσα της αλλά τη νιώθεις πικάντικη και νόστιμη καθώς την κόβεις με το ψωμάκι σου, ειδικά αν είναι ζυμωτό και ξινό… Τι να λέμε τώρα, πάμε στη συνταγή, γιατί μού ξανάνοιξε η όρεξη μόνο που τα γράφω!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com