240
Υλικά
- γαρίδες 12 τμχ
- φύλλο κανταΐφι 300 γρ
- βούτυρο 150 γρ
- πολτός σκόρδου 2 κγ
- κόλιαντρο 2 κσ
- λάϊμ 2 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- σάλτσα σόγιας 2 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- σησαμέλαιο 0.5 κγ
- τζίντζερ 1 κσ
- μαύρη ζάχαρη 1 κσ
Υλικά για 4 μερίδες 12 γαρίδες Νο2 καθαρισμένες (μόνο το κέλυφος) 300 γρ. καταΐφι ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ 150 γρ. λιωμένο βούτυρο 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο ξύσμα από 2 λάιμ αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο 1000miliagefseis.gr