by admin

Γαύρος ή σαρδέλες στο τηγάνι ελαφριές

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ψήνονται στο τηγάνι όπως η ομελέτα .
Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε τα περιττά λάδια και τα ψαράκια μας γίνονται πολύ υγιεινά και νόστιμα ! Μπορούμε να πασπαλίσουμε τα ψάρια μας με μαϊντανό και να τα περιχύσουμε με λεμόνι !
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: σαρδέλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookpad.com