101
Σύμφωνα με το Λευτέρη τον ψαρά μας ο καλύτερος γαύρος για ξιδάτος είναι το Μάρτιο, γι αυτό κι εγώ που τον εμπιστεύομαι πήρα ένα κιλό έτσι για το καλό τον έφτιαξα και τώρα τον απολαμβάνουμε με το ουζάκι μας!!Ας δούμε λοιπόν τι κάνουμε για αυτό τον εξαιρετικό μεζέ!!ΥλικάΓαύροαλάτι χοντρόκαρότο, πράσινη πιπεριά, σκόρδο, μαϊντανό.ΛάδιΞίδιΧαρτί κουζίνας λευκόΧασαπόχαρτοΔιαδικασίαΠλένουμε καλά το γαύρο και αφαιρούμε κεφάλια και εντόσθιαΜέσα σε ένα ταψί ή φαρδιά λεκάνη στρώνουμε χασαπόχαρτο και από πάνω χαρτί κουζίνας.Απλώνουμε αλάτι χοντρό και στη συνέχεια από πάνω το γαύρο και πάλι αλάτι χοντ
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr