by admin

Γαύρος σε κρούστα από χωριάτικο αλεύρι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια πανεύκολη συνταγή για γαύρο σας έχω σήμερα. Ο γαύρος είναι από τα πιο νόστιμα και τα πιο ωφέλιμα μικρά ψάρια. Είναι πηγή ασβεστίου (κόκαλα), φωσφόρου, βιταμίνης D, ω-3 λιπαρών οξέων, σεληνίου και ιωδίου. Συνήθως είναι από τα μικρά ψάρια που αρέσουν στα παιδιά και τα τρώνε πιο εύκολα από τα μεγαλύτερα ψάρια. Θέλοντας να τους δώσω ξεχωριστή γεύση και νοστιμιά, τα πανάρισα σε αλεύρι κίτρινο χωριάτικο, που μοιάζει με ψιλό σιμιγδάλι, ανακατεμένο με μυρωδικά. Κατόπιν τα τηγάνισα ως να ροδίσουν. Έγιναν νόστιμα και τραγανά! ...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com