121
Υλικά
- ρύζι κίτρινο 120 γρ
- μπέϊκον 150 γρ
- μανιτάρια 220 γρ
- σκόρδο 4 σκελ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- κεφαλοτύρι 120 γρ
- κουκουνάρι 50 γρ
- κρασί 1 κούπα/ες
- καρότο 1 τμχ
- θυμάρι -
- μαγειρικό λίπος 1 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Μια καταπληκτική γέμιση, για χωριάτικα κοτόπουλα, κότες και κοκόρια, αλλά και για τη γαλοπούλα μας. Χωρίς συκωτάκια, γι᾿ αυτούς που δεν τα θέλουν, αλλά με όλη τη γεύση που δίνει το μπέικον, σε συνδυασμό με τα μανιτάρια και το ρύζι. Γέμιση για κότες και κοκόρια Υλικά • 120 γραμ. ρύζι κίτρινο (½ κούπα) • 150 γραμ. μπέικον, ψιλοκομμένο ...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com