62
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου 1 κιλ
- σπανάκι 1 κιλ
- σέλερι 2 κλων
- πράσα 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- γραβιέρα 200 γρ
- φρυγανιά 1 φλ
- μουστάρδα 2 κσ
- λευκό κρασί 80 ml
- ελαιόλαδο 50 γρ
- ντομάτα 5 κσ
- ζαφορά 1 δόση
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου 1 κιλό σπανάκι 2 κλωνάρια σέλερυ 2 πράσα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι Ψιλοκομμένος άνηθος 200 γρ. γραβιέρα 1 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά 2 κουταλιές μουστάρδα 80 yp. λευκό κρασί 50 γρ. ελαιόλαδο 5 κουταλιές Ψιλοκομμένη ντομάτα 1 δόση ζαφορά (κρόκος Κοζάνης) αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesmeepityxia.blogspot.com