by admin

Γεμιστά: συνδυασμοί και παραλλαγές

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αν και το πιο συνηθισμένο είναι τα λαδερά γεμιστά, γίνονται συχνά και με κιμά, τον οποίο συνήθως τσιγαρίζουν πριν τον ανακατέψουν με τα υπόλοιπα υλικά.  Η Ντίνα Νικολάου προτείνει να τσιγαρίσουμε 250 γρ. διπλοαλεσμένο μοσχαρίσιο κιμά με 2 τριμμένα κρεμμύδια, 1 φλιτζάνι ρύζι Καρολίνα, την ψίχα από τα κολοκυθάκια και τις ντομάτες, λίγες σταφίδες, καβουρδισμένα κουκουνάρια,  μυρωδικά και λίγο νερό....
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: γεμιστά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr