27
Αν και το πιο συνηθισμένο είναι τα λαδερά γεμιστά, γίνονται συχνά και με κιμά, τον οποίο συνήθως τσιγαρίζουν πριν τον ανακατέψουν με τα υπόλοιπα υλικά. Η Ντίνα Νικολάου προτείνει να τσιγαρίσουμε 250 γρ. διπλοαλεσμένο μοσχαρίσιο κιμά με 2 τριμμένα κρεμμύδια, 1 φλιτζάνι ρύζι Καρολίνα, την ψίχα από τα κολοκυθάκια και τις ντομάτες, λίγες σταφίδες, καβουρδισμένα κουκουνάρια, μυρωδικά και λίγο νερό....
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr