235
Υλικά
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρασί -
- κόλιανδρο -
- πιπέρι -
- αλάτι 1 -
- σάλτσα ντομάτας -
- δάφνη 2 φύλλα
- κανέλα -
- μανιτάρια -
Γεια σας!Πρώτη φορά σας γράγω δαμέ στο μπλογκ αλλά μιας και είναι καλοκαίρι και είμαι αθκιασερή καθηγήτρια είπα να ασχοληθώ λίγο με την μαγειρική! Βάλλω σας την συνταγή μου για γεμιστες πιπεριές που έκαμα προχτές που είχα καλεσμένους και πήρε πολλά καλες κρητικές.Μεσα σε ενα τηγανι μεγάλο εβαλα λίγο λαδι που το καλό. Ετσιγάρισα τον σκορδο για 2 λεπτα και μετα το κρεμμυδακι το φρέσκο. Έβαλα μέσα τον κειμά και εψησα μέχρι να μην εχει πλέον ροζ χρώμα. Έβαλα την σάλτσα ντομάτας. Μπορείς να βάλεις όση θέλεις ανάλογα ποσο κόκκινιστό θέλεις το κειμα σου. Έγώ έβαλα περιπου ενα ποτήρι.Επρόσθεσα το κρα
Διάβασε τη συνταγή στο istomageiremata.blogspot.com