Υλικά
Γιαουρτόγλυκο το ονόμαζε η μητέρα μου και όχι αμυγδαλόπιτα! Αφράτο,
ζουμερό, πλούσιο σε αμυγδαλόψυχα ήταν το αγαπημένο μας!
ζουμερό, πλούσιο σε αμυγδαλόψυχα ήταν το αγαπημένο μας!
Μας το έφτιαχνε κάθε Πάσχα, όταν οι ντόπιοι κτηνοτρόφοι μας χάριζαν πρόβιο
γάλα κι εκείνη έπηζε ένα υπέροχο σπιτικό γιαούρτι! Αυτό το γιαούρτι
χρησιμοποιούσε για την Παρασκευή του.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com