89
Η διαφορά του Γιαπωνέζικου με το κανονικό cheesecake είναι ότι το Γιαπωνέζικο είναι πιο ελαφρύ, λιγότερο γλυκό, και η υφή του είναι τόσο ανάλαφρη, σχεδόν σαν αφρός.
Υλικά:
225 γραμμάρια τυρί κρεμμώδες (τύπου Φιλαδέλφεια)
1/4 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο γάλα
1/4 φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο κομμένο σε κυβάκια
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
1/4 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι μαλακό
5 μεγάλα αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού μπείκιν πάουντερ
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr