by admin

Γίγαντες δυσκολόβραστοι;

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μου συνέβη εχθές το εξής: είχα μουλιάσει γίγαντες αποβραδίς και μετά, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας, τους έβρασα για περίπου 45 λεπτά, ίσα-ίσα να αρχίσουν να μαλακώνουν. Τους σούρωσα και τους έβαλα με ένα λεμονάτο πέστο μυρωδικών και νερό να ψηθούν στο φούρνο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Συμβουλές
Περισσότερες συνταγές: φασόλια γίγαντες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr