by admin

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υπέροχη σούπα για τις κρύες μέρες του χειμώνα! Υλικά 5 κούπες νερό ή ακόμη καλύτερα αν υπάρχει ζωμό κρέατος 4 κουταλιές ελαιόλαδο για τη σάλτσα αυγολέμονο 1/4 κούπας χυμό λεμόνι 2 αυγά για τα γιουβαρλάκια 1/2 κιλό κιμά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/4 κούπας ρύζι καρολίνα 2 κουταλιές άνηθο 2 κουταλιές μαιντανό 2 κουταλιές λάδι αλάτι, πιπέρι αλεύρι Εκτέλεση Ζυμώνουμε για μερικά λεπτά, όλα τα υλικά για τα γιουβαρλάκια. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα περνάμε από το αλεύρι. Τα αραδειάζουμε σε ένα πιάτο το ένα δίπλα στο άλλο και τα αφήνουμε να περιμένουν. Βάζουμε σε κατσα
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapospiti.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: γιουβαρλάκια, γιουβαρλάκια αυγολέμονο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntagesapospiti.blogspot.com