73
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 600 γρ
- σπανάκι 500 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- πράσα 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- άνηθος 1 κούπα/ες
- αυγά 1 τμχ
- ρύζι καρολίνα 0.5 κούπα/ες
- λευκό κρασί 1 σφην
- αλεύρι κίτρινο 2 κσ
- αλεύρι ολικής άλεσης 2 κσ
- αλάτι ιμαλαΐων 2 κγ
- λεμόνι 2 τμχ
- λάδι 0.33 κούπα/ες
- αλεύρι κίτρινο 1 κσ
Τα γιουβαρλάκια είναι το αγαπημένο φαγητό των περισσοτέρων από μας, μία νόστιμη σούπα που επιλέγουμε κυρίως τις κρύες μέρες του χειμώνα και όχι μόνο!!
Σήμερα θα δούμε τα αγαπημένα γιουβαρλάκια μας, ανακατεμένα και με σπανάκι!!!
Ελάτε μαζί μου και σας διαβεβαιώ ότι θα αρέσει πολύ σε όλους τους δικούς σας!!
Σήμερα θα δούμε τα αγαπημένα γιουβαρλάκια μας, ανακατεμένα και με σπανάκι!!!
Ελάτε μαζί μου και σας διαβεβαιώ ότι θα αρέσει πολύ σε όλους τους δικούς σας!!
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com