60
Γιουβαρλάκια : πρόκειτε για μια πολύ ιδιαίτερη ελληνική συνταγή. Είναι συγγενικά με τα κεφτεδάκια αφού περιέχουν κιμά , κρεμμύδια και μυρωδικά. Περιέχουν όμως και ρύζι. Μαγειρέυονται μέσα σε νερό ή ζωμό ή σάλτσα ντομάτας ώστε στο σύνολο του το πιάτο να μοιάζει κάτι μεταξύ σούπας και μαγειρευτού.... 500 γρ γαρίδες 500 γρ καραβιδόψιχα 2 1/2 κ.σ ελαιόλαδο 200 γρ γλώσσα ή άλλο λευκόσαρκο ψάρι ψιλοκομμένο σαν κιμάς...
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com