76
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- ρύζι καρολίνα 2 φλιτζανάκι
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- κάρυ 1 κγ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κσ
- λεμόνι 2 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- ψωμί 3 φέτ
- κρεμμύδια 1 τμχ
Συνταγή για γιουβαρλάκια. Αγαπημένα παραδοσιακά. Υλικά: 500γρ. μοσχαρίσιο κιμά 2 φλιτζανάκια (μικρά) ρύζι καρολίνα 1κ.γ. λίγη πάπρικα γλυκιά 1κ.γ. κάρυ 1κ.σ. σκόρδο σε σκόνη ελαιόλαδο αλεύρι χυμό από 2 λεμόνια αλάτι πιπέρι ρίγανη 2 αβγά 3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο 1 μεγάλο κρεμμύδι
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr