113
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.5 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ρύζι καρολίνα 4 κσ
- ρύζι γλασέ 4 κσ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- μαϊντανός 3 κσ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι 1 κσ
- κρόκοι 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- ζωμός κρέατος 1 λτ
- ζωμός λαχανικών 1 λτ
Υλικά - ½ κιλ κιμάς μοσχαρίσιος - 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο - 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη - 4 κ.σ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα - ¼ φλ. τς. ελαιόλαδο - 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος - 1 αυγό - Αλάτι - Πιπέρι - 1 κ.σ. αλεύρι και λίγο ακόμα για το αλεύρωμα Για το αυγολέμονο - 1-2 κρόκους ελαφρώς χτυπημένους - Χυμό από ένα λεμόνι Για τη σούπα - 1 λίτρο ζωμός κρέατος ή λαχανικών ή νερό ζεστό - Αλάτι - Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr