102
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.5 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ρύζι καρολίνα 0.75 φλιτζανάκι
- αλάτι 0.5 κσ
- αυγά 1 τμχ
- λάδι 2 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- λάδι 1 φλιτζανάκι
- πιπέρι 1 πρέζα/ες
- αλάτι 1 κσ
- κύβος λαχανικών 0.5 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
Γιουβαρλάκια με αυγολέμονο, ένα νοστιμο ελληνικό παραδοσιακο φαγητό. 1/2 κ κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι 3/4 φλυτζ. του ελ καφε ρύζι καρολίνα 1/2 κ.σ. αλάτι λιγο πιπέρι λιγο μαιντανό 1 αυγό 2 κ.σ. λάδι ΣΟΥΠΑ 4 Φλ.νες νερό περιπου 1 κ.σ βούτυρο 1 φλ/κι λάδι 1 πρέζα πιπέρι 1 κοφτή κ.σ αλάτι 1/2 κ.σ μπαχαρικό της maggi λαχανικών προαιρετικά αλεύρι για την επικαλυψη στα γιουβαρλάκια ΑΥΓΟΛΈΜΟΝΟ 1 αυγό 1 λεμόνι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr