283
Υλικά
- κριθαράκι 500 γρ
- ντομάτα 4 τμχ
- ντοματοπολτός 1 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- μοσχάρι γάλακτος 1.5 κιλ
Υλικά
500 γρ. κριθαράκι
πιπέρι-αλάτι
4 ώριμες τομάτες
1 κουταλιά της σούπας τοματοπολτό
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 κρεμμύδια
12 κουτ.γλυκού ζάχαρη
1 1/2 κιλά μοσχάρι γάλακτος κομμένο σε κομμάτια
500 γρ. κριθαράκι
πιπέρι-αλάτι
4 ώριμες τομάτες
1 κουταλιά της σούπας τοματοπολτό
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 κρεμμύδια
12 κουτ.γλυκού ζάχαρη
1 1/2 κιλά μοσχάρι γάλακτος κομμένο σε κομμάτια
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com