by admin

ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οφείλει το όνομά του στην τουρκική λέξη για το ρηχό και πλατύ πήλινο για ψήσιμο στο φούρνο σκεύος, όπου μαγειρεύουμε κυρίως κρέας με ζυμαρικά. Το ίδιο νόστιμο με μοσχα¬ράκι ή αρνάκι με κριθαράκι ή μικρό "κυρτό" κοφτό μακαρονάκι που συνήθως πολλοί ονομάζουν "κοράλλι". Βραστά χόρτα ή σαλάτα από φρέσκα λαχανικά συνοδεύουν υπέροχα το γιουβέτσι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: γιουβέτσι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.yumyum.gr