by admin

Γλασαρισμένα μανιτάρια με σκόρδο και θυμάρι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αν ανοίξεις το ψυγείο μου θα δεις σχεδόν πάντα μέσα μανιτάρια...ακόμα και σκέτα μπορούν να γίνουν φαγητό...Τα κοινά άσπρα μανιτάρια τα χρησιμοποιώ σε ομελέτες, μακαρονάδες, πίτσες και φαγητά της κατσαρόλας. Έχω ακόμα και φακελάκια με διάφορα αποξηραμένα μανιτάρια για τα ριζότο μου...γλασαρισμένα μανιτάρια με σκόρδο και θυμάρι, τα οποία τρώμε ως συνοδευτικό, με οποιοδήποτε φαγητό έχουμε εκείνη τη μέρα...
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: μανιτάρια με σκόρδο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το laxtaristessyntages.blogspot.com