83
Υλικά
- μανιτάρια 500 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- σκόρδο 3 σκελ
- θυμάρι 0.5 κσ
- σάλτσα σόγιας 2 κσ
- θυμάρι 1 κλων
Αν ανοίξεις το ψυγείο μου θα δεις σχεδόν πάντα μέσα μανιτάρια...ακόμα και σκέτα μπορούν να γίνουν φαγητό...Τα κοινά άσπρα μανιτάρια τα χρησιμοποιώ σε ομελέτες, μακαρονάδες, πίτσες και φαγητά της κατσαρόλας. Έχω ακόμα και φακελάκια με διάφορα αποξηραμένα μανιτάρια για τα ριζότο μου...γλασαρισμένα μανιτάρια με σκόρδο και θυμάρι, τα οποία τρώμε ως συνοδευτικό, με οποιοδήποτε φαγητό έχουμε εκείνη τη μέρα...
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com