by admin

Γλαύκος πλακί στην κατσαρόλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένα ζουμερό φιλέτο ψαριού, ο γλαύκος, γίνεται ωραιότατο πλακί στην κατσαρόλα, με τη σαλτσούλα του και τα λαχανικά του, ενώ είναι και αρκετά οικονομικό. Εύκολα, γρήγορα κι απλά, φτιάχνουμε ένα πολύ νόστιμο φαγάκι, που αρέσει πολύ στους μεγάλους, αλλά και στα παιδιά, αφού δεν έχει ψιλά κόκαλα, παρά μόνο ένα χόνδρο στη μέση.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com