by admin

00177889

Γλαύκος πλακί στην κατσαρόλα

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένα ζουμερό φιλέτο ψαριού, ο γλαύκος, γίνεται ωραιότατο πλακί στην κατσαρόλα, με τη σαλτσούλα του και τα λαχανικά του, ενώ είναι και αρκετά οικονομικό. Εύκολα, γρήγορα κι απλά, φτιάχνουμε ένα πολύ νόστιμο φαγάκι, που αρέσει πολύ στους μεγάλους, αλλά και στα παιδιά, αφού δεν έχει ψιλά κόκαλα, παρά μόνο ένα χόνδρο στη μέση.



Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com

Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com