88
Υλικά
- γλώσσα 500 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 50 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- λάϊμ 1.5 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πατάτες 2 τμχ
- μαργαρίνη με βούτυρο 1 κσ
- ντομάτα 1 τμχ
- ελιές 5 τμχ
- ελαιόλαδο -
- ρίγανη 2 κλων
- θυμάρι 2 κλων
- μαγιονέζα 2 κσ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
400-500 γρ. γλώσσα 50 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 2 φρέσκα κρεμμύδια ½ φλ. λευκό κρασί Χυμό & ξύσμα από 1 λάιμ Αλάτι-πιπέρι 2 πατάτες 1 κ.σ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora Αλάτι-πιπέρι 1 ντομάτα 1 φρέσκο κρεμμύδι 5 ελιές χωρίς κουκούτσι Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό 2 κλ. φρέσκια ρίγανη 2 κλ. φρέσκο θυμάρι Αλάτι-πιπέρι 2 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα Χυμό από ½ λάιμ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr