by admin

Γλυκιά πίτα με αχλάδια κι αμύγδαλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Με ακριβώς την ίδια λογική, μπορώ να φτιάξω ανάποδη τάρτα χρησιμοποιώντας μήλα. ~Το γλυκό που φτιάχνω έχει ψηθεί, όταν τρυπήσω με ένα πιρούνι το εσωτερικό του και αφού βγάλω το πιρούνι, δεν μένει ζύμη πάνω στα δοντάκια! Τόσο απλά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: αχλαδόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pastrychef.gr