64
Υλικά
- πεπόνι 2 τμχ
- ακτινίδια 6 τμχ
- ζάχαρη άχνη 6 κσ
- λάϊμ 1 τμχ
- γλυκό κρασί 15 ml
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- μέντα 1 ματσ.
- μέλι 2 κσ
- ασπράδι 3 τμχ
2 μεγάλα πεπόνια 6 ακτινίδια 6 κ.σ. άχνη ζάχαρη 1 λάιμ 15 ml γλυκό κρασί Σάμου 100 ml Arla κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά 1 ματσ. φρέσκια μέντα 2 κ.σ. μέλι 3 ασπράδια αβγού Φύλλα δυόσμου (για γαρνίρισμα)
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr