81
Υλικά
- αλεύρι 250 γρ
- ζάχαρη 55 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- αλάτι 0.5 κγ
- βούτυρο 85 γρ
- φραμπουάζ 170 γρ
- τυρί κρέμα 115 γρ
- αυγά 1 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- κρέμα γάλακτος 120 ml
- τυρί κρέμα 150 γρ
250 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ 55 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 1 Κ.Σ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ½ Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ 85 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK (ΚΡΥΟ) 170 ΓΡ. ΣΜΕΟΥΡΑ 115 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ (ΚΡΥΟ) 1 ΑΒΓΟ 1 Κ.Γ. ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ 120 ML ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ME 36% ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ 150 ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr