312
Υλικά
- στραγγιστό γιαούρτι 2 κεσεδάκι/α
- ζελέ κεράσι 2 φακ
- κεράσια 0.5 κιλ
- ζάχαρη 3 κσ
Ένα πανεύκολο γλυκάκι, ιδανικό για αρχάριες, με χρώμα ρόδινο και κόκκινο άλικο, άκρως καλοκαιρινό, πολύ δροσερό, αγαπημένο μικρών και μεγάλων! Συνδυάζει τα τραγανά φρέσκα κεράσια με την απαλή υφή μιας παγωμένης κρέμας. Είναι ένα ευπρόσδεκτο κέρασμα, δίχρωμο και εντυπωσιακό, υγιεινό και διαιτητικό! Απολαύστε το ή κεράστε το...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com