by admin

Γλυκό του κουταλιού περγαμόντο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τη συνταγή την πήρα από ένα από τα αγαπημένα μου μπλογκ με παραδοσιακές συνταγές και δεν θα την ξαναδώσω, μιας και η Βαγγελιώ την έχει βήμα-βήμα και βιντεοσκοπημένη. Βγήκε τέλεια και νομίζω θα δοκιμάσω με τον ίδιο τρόπο να φτιάξω και λεμόνι γλυκό. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως τα γλυκά του κουταλιού “δένουν” όταν το σιρόπι φτάσει στους 105 oC. Για μένα είναι πιο εύκολο αυτό από το τεστ με το πιατάκι, μιας και είναι πιο…απόλυτο!
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Περισσότερες συνταγές: γλυκό περγαμόντο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu