221
Τη συνταγή την πήρα από ένα από τα αγαπημένα μου μπλογκ με παραδοσιακές συνταγές και δεν θα την ξαναδώσω, μιας και η Βαγγελιώ την έχει βήμα-βήμα και βιντεοσκοπημένη. Βγήκε τέλεια και νομίζω θα δοκιμάσω με τον ίδιο τρόπο να φτιάξω και λεμόνι γλυκό. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως τα γλυκά του κουταλιού “δένουν” όταν το σιρόπι φτάσει στους 105 oC. Για μένα είναι πιο εύκολο αυτό από το τεστ με το πιατάκι, μιας και είναι πιο…απόλυτο!
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu