62
Υλικά
- φτερούγες κοτόπουλου 6 τμχ
- μέλι 2 κσ
- κρέμα μπαλσάμικο 2 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- καλαμπόκι 3 φλ
- αγγουράκι τουρσί 7 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 0.25 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
Οι γλυκόξινες φτερούγες κοτόπουλου με πολύχρωμη σαλάτα καλαμποκιού που ακολουθούν είναι ένα πιάτο που τρώγεται ευχάριστα από μικρούς και μεγάλους. Οι φτερούγες γίνονται πανεύκολα (η μαρινάδα θα κάνει το θαύμα της ενώ εσείς χρειάζεται απλώς να ανάψετε το μάτι του γκριλ), είναι πολύ νόστιμες και συνδυάζονται ιδανικά με την ελαφριά σαλάτα καλαμποκιού. Δοκιμάστε το και καλό φθινόπωρο!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sundayspoon.gr