161
Συνταγή ιταλικής προέλευσης, αγαπημένη ξιδάτη, γλυκόξινη γεύση, που δένει ωραία με το ελαιόλαδο. Ο τρόπος παρασκευής έχει ως αποτέλεσμα το λαχανικό να παραμείνει τραγανό και παράλληλα εξουδετερώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης του βακτηρίου της αλλαντίασης. Αν δεν θέλετε να τις καταναλώσετε σύντομα, σας αναφέρω τον τρόπο για να κονσερβοποιήσετε τα βαζάκια, χωρίς να ταλαιπωρήσετε το περιεχόμενο τους. Προτίμησα να χρησιμοποιήσω μικρά βαζάκια, ώστε όταν ανοιχτούν να μπορέσουμε να τα καταναλώσουμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Σερβίρετε τις γλυκόξινες πιπεριές ως μεζεδάκι.
Σερβίρετε τις γλυκόξινες πιπεριές ως μεζεδάκι.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com