77
Υλικά
200 ML ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ 200 ML ΝΕΡΟ 175 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 1/4 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ 6 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ 235 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 5 ΑΒΓΑ 200 ΓΡ. ARLA ΤΥΡΙ HAVARTI ΤΡΙΜΜΕΝΟ 5 ΜΗΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ 10-15 ΦΕΤΕΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ FERRANO IFANTIS 2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 200 ΓΡ. ARLA ΤΥΡΙ HAVARTI 1/4 Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΛΑ 1/4 Κ.Γ. ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΡΔΑΜΟ 1/4 ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr