119
Υλικά
- πιπεριές 6 τμχ
- ντομάτα 6 τμχ
- ρύζι καρολίνα 150 γρ
- ρύζι blue bonnet 150 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- χυμός ντομάτας 1 φλ
- ελαιόλαδο 1.5 φλ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- δυόσμος 1 ματσ.
- ρίγανη 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
Υλικά συνταγής 6 πιπεριές για γέμισμα 6 ντομάτες ώριμες 150γρ. ρύζι καρολίνα 100-150γρ. ρύζι μπονέτ (υπολογίζουμε 2 κ.σ. ρύζι (1 καρολίνα, 1 μπονέτ) για κάθε μέτριου μεγέθους πιπεριά ή ντομάτα) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζ. χυμός ντομάτας 1½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 ματσάκι δυόσμος ψιλοκομμένος 1 κ.γ. ρίγανη 1 κ.γ. ζάχαρη αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr