94
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- ελαιόλαδο 300 ml
- γάλα 250 ml
- καστανή ζάχαρη 300 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- πορτοκάλια 3 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κανέλα 0.5 κγ
- καστανή ζάχαρη 200 γρ
- μέλι 1 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 50 ml
Υλικά
Φύλλο κρούστας 1 πακέτο
Ελαιόλαδο 300 ml
Γάλα 250 ml
Ζάχαρη καστανή 300 γρ
Γιαούρτι στραγγιστό 200 γρ
Πορτοκάλια 3 μεγάλα τον χυμό τους και το ξύσμα
Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 φακελάκι
Αλάτι 1 πρέζα
Κανέλα 1/2 κουταλάκι του γλυκού προαιρετικά ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr