by admin

Γρήγορο μιλφέϊγ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η σφολιάτα είναι μία ζύμη η οποία κατά το ψήσιμο φουσκώνει και δημιουργεί πολλές λεπτές στρώσεις. Σε αυτήν οφείλει και το όνομα του αυτό το υπέροχο γλύκισμα (mille-feuille). Παραδοσιακά, το μιλφέιγ αποτελείται από 3 στρώσεις σφολιάτας τα οποία εναλλάσονται με κρέμα ζαχαροπλαστικής και κάποιες άλλες φορές με κρέμα κακάο, σαντιγύ ή και μαρμελάδα. Την επιφάνειά του τη γαρνίρουμε με τριμμένα φύλλα σφολιάτας, ζάχαρη άχνη, κακάο σε σκόνη και ξηρούς καρπούς. (Συναντάται συχνά και στις ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net
Κατηγορία: Γλυκά ψυγείου
Περισσότερες συνταγές: μιλφέϊγ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το delicieuses.forumotion.net